طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی,نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی: آرد 3 پیمانه، شیر یا ماست 1 پیمانه، تخم مرغ 1 پیمانه، روغن مایع 4 عدد، تخم مرغ خرفه 2/3 پیمانه، وانیل 2 قاشق غذاخوری، 1/8 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری زعفران ضخیم صاف شده، 3 قاشق غذاخوری گل محمدی، 2 قاشق غذاخوری نمک و 1 پیمانه نمک طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی: ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید. تخم مرغ های خرفه را داخل شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید. شکر، تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع و شیری که با دانه های خرفه مخلوط کرده اید را اضافه کنید و زعفران و گلاب را آب کنید و بزنید تا مخلوط شوند. سپس مواد خشک را کم کم الک کرده و با کفگیر مخلوط کرده و مواد را در قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر 180 درجه می گذاریم و بعد از خنک شدن از قالب خارج می کنیم و تزئین می کنیم و سرو می کنیم.

بیشتر بخوانید:  سه روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …